• Scoob!: Waar kun je de nieuwe Scooby-Doo-film bekijken

  De nieuwste Scooby-Doo-film, Scoob!, Is beschikbaar voor pre-order op video-on-demand. Hier is hoe te kijken!

  Scoob! Scooby-Doo Animated Movie

   Photo: Warner Bros. Pictures

   

  Zoinks! Er is een nieuwe Scooby-Doo-film die je thuis kunt bekijken. Ja, in de voetsporen van Trolls World Tour , zal Warner Bros. het nieuwste avontuur van de Scooby Gang uitbrengen voor thuisbezoek met gezinnen die in quarantaine zitten. Vanaf vrijdag 15 maart is Scoob! komt beschikbaar voor download op video-on-demand-platforms.

  De film, die uit Warner Bros. Animation komt (de studio achter The Lego Movie en zijn vele vervolgfilms), lijkt een zachte reboot te zijn van de Scooby-Doo- kennis met flashbacks naar de oorsprong van zijn helden. Scoob (Frank Welker) en Shaggy (Will Forte) ontmoeten elkaar als kinderen op een ogenschijnlijk koude Halloween-avond en raken bevriend met Fred (Zac Efron), Daphne (Amanda Seyfried) en Velma (Gina Rodriguez). Samen worden ze snel bevriend met een mysterie om op te lossen. Van daaruit springt de film naar de personages als jonge volwassen amateur-detectives ... maar wat als hun volgende zaak geen oude man betreft die verborgen is achter een masker, maar iets dat echt niet van deze wereld is?

  Het is een nieuwe kijk op personages die meer dan 50 jaar geleden in 1969 zijn gemaakt. Hier is hoe je kunt kijken.

   

  Scoob! Releasedatum: hoe te kijken

   

  WB's Scoob! is beschikbaar op VOD in de VS vanaf vrijdag 15 mei. Tegen een prijs van $ 24,99 kun je het downloaden voor verhuur op Amazon , YouTube , FandangoNOW of Google Play .

   

  Het heeft momenteel geen releasedatum in het VK.

   

  Komt Scoob op Disney Plus?

   

  Nee. Scoob! is een Warner Bros.-productie, dus het zal niet streamen op de service van hun grootste concurrent. Op een gegeven moment zal het waarschijnlijk op HBO Max landen, maar voorlopig is de enige manier om het te bekijken via VOD-platforms.

   

   

  Putting Scoob! op VOD is een slimme zet van Warners. Net als Universal Pictures voor hen met het vervolg van Trolls , had deze Scooby-Doo-film de afgelopen maanden al miljoenen dollars uitgegeven om het publiek voor te bereiden op een nieuw avontuur met die bemoeizuchtige kinderen in mei. Om datums te verplaatsen, zou ook veel meer geld moeten worden besteed aan het vergroten van het bewustzijn over de nieuwe releasedatum van de film.

   

  Er is ook de voortdurende onzekerheid over hoe lang bioscopen daadwerkelijk zullen worden gesloten vanwege de coronavirus-pandemie. Hoewel de indiestudio achter de Russell Crowe-thriller voor volwassenen, Unhinged , zojuist hun intenties bekend heeft gemaakt om de eerste grote brede release in de bioscoop te worden in de maanden die komen op het weekend van 4 juli, is de waarheid dat er nog steeds veel onduidelijkheid is. over hoeveel theaters er in juli open zullen zijn, met name op de twee grootste Noord-Amerikaanse markten van Los Angeles en New York City.

   

  Dat gezegd hebbende, is WB veel voorzichtiger met de eerder beoogde zomer 2020-releases, in de hoop de meeste van hen in de theaters te houden voor hun voordeel, evenals hun tentoonstellingspartners in theaterbezitters. Christopher Nolan's Tenet is technisch gezien nog steeds gepland voor een release van half juli, Wonder Woman 1984 hoopt nog steeds te spelen in de zomermaanden, zij het nu augustus in plaats van juni, en Lin-Manuel Miranda's In the Heights werd van juni 2020 door Warners gepusht tot Juni 2021. Toch is het leuk om te zien dat hun geanimeerde avontuur bedoeld om gezinnen te vermaken, hen in mei wat troost zal kunnen bieden.

   

  Ik hoop alleen dat het net zo leuk wordt als Scooby-Doo Zombie Island was toen ik opgroeide.

   

  Source: https://www.denofgeek.com/movies/scoob-where-to-watch-new-scooby-doo-movie/


  Tags Tags : , , , , , , ,
 • Commentaires

  1
  Lundi 10 Août à 00:21
  It's very trouble-free to find out any matter on web as compared to textbooks, as
  I found this piece of writing at this web page.
  • Nom / Pseudo :

   E-mail (facultatif) :

   Site Web (facultatif) :

   Commentaire :


  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :